Ειδήσεις

Βραβεύτηκαν για την καρμική τους σχέση με την Κρήτη

«Πολλοί ξένοι έχουν μια καρμική σχέση με τη χώρα μας! Οι άνθρωποι αυτοί, τόσο στο παρελθόν, όσο και σήμερα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που η Ελλάδα υπόκειται σε πολλαπλές δοκιμασίες λόγω κυρίως του οικονομικού αδιεξόδου που έχει περιέλθει, υπερασπίζονται με πάθος τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή μας και εξακολουθούν να επιλέγουν τον τόπο μας για τις διακοπές τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ειλικρινή τους αγάπη».

Στη δήλωση αυτή προέβη ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή τη λιτή τελετή που πραγματοποίησε την Τετάρτη στο Δημαρχείο της πόλης, για την βράβευση ζευγαριού Αυστριακών, οι οποίοι επισκέπτονται τα τελευταία 31 χρόνια - δύο φορές το χρόνο τον Άγιο Νικόλαο - απολαμβάνοντας το ήπιο κλίμα της περιοχής αλλά και τη φιλοξενία των ντόπιων που πλέον τους θεωρούν δικούς τους ανθρώπους.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο κ. Charles και η κ. Eilleen Wilkinson, κατά την πολυήμερη παραμονή τους στην περιοχή, έχουν επιλέξει ένα ξενοδοχείο (Victoria) στον παραλιακό δρόμο της πόλης, έχοντας αναπτύξει ειλικρινείς σχέσεις με τους ντόπιους. Ωστόσο, οι ίδιοι εξέφρασαν στο δήμαρχο τη λύπη τους, γιατί πολλοί από τους φίλους που γνώρισαν κατά το παρελθόν και συνδέθηκαν μαζί τους δε βρίσκονται πια στη ζωή!

Επίσης κατόπιν παρότρυνσης του δημάρχου, δεσμεύτηκαν ότι κατά την επόμενη επίσκεψη τους στον Άγιο Νικόλαο θα υποβάλουν τις προτάσεις τους για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης καθώς και ζητήματα που ο επισκέπτης επισημαίνει κατά την παραμονή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια