Ειδήσεις

Υπογράφεται το πρωτόκολλο για τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Χανίων

Αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. θα υπογραφεί, μεταξύ της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ Κρήτης, το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του νέου χώρου στέγασης του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων.

Η μεταστέγαση θα γίνει σε κτίριο της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, στη λεωφόρο Καραμανλή, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ. ΜΥ Χανίων.

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η μεταστέγαση του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, ως αποτέλεσμα της ευρύτερης συνολικής προσπάθειας και συνεργασίας της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, θα συμβάλει πρωτίστως στην ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αφού το σημείο του κτιρίου δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των ασθενοφόρων προς το κέντρο της πόλης, το νοσοκομείο, το αεροδρόμιο και τον κόμβο της Σούδας, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει αποτελεσματικά, τόσο στη μείωση των δαπανών συντήρησης και λειτουργίας του Τομέα, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Με τη μεταστέγαση του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων στο συγκεκριμένο χώρο, επιλύεται οριστικά το πρόβλημα της στέγασης, δεδομένου ότι το κτίριο που είχε παραχωρηθεί μέχρι σήμερα για το ΕΚΑΒ στο παλαιό Ψυχιατρείο αποτελούσε μια προσωρινή λύση λόγω της παλαιότητας και της ακαταλληλότητάς του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια