Ειδήσεις

"Ημέρα Επιχειρηματία-Λογιστή" από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου την "Ημέρα Επιχειρηματία-Λογιστή". Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 09:00 το πρωί, με ελεύθερη είσοδο και έως τη 13:00 το μεσημέρι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στα στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Παράλληλα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στις 13 Νοεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη συναντήσεις με το ίδιο θέμα.

Πιο αναλυτικά, «την "Ημέρα Επιχειρηματία-Λογιστή" διοργανώνει για μια ακόμη φορά το Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρέχοντας σε κάθε επιχειρηματία και λογιστή τη δυνατότητα να συζητήσει με τα στελέχη του Επιμελητηρίου όλα τα ζητήματα που χρήζουν διευκρινίσεων σχετικά με τις νέες διαδικασίες Γ.Ε.ΜΗ.

Η "Ημέρα Επιχειρηματία-Λογιστή" έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και μέχρι το τέλος του έτους πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο ακόμη συναντήσεις στις 13 Νοεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από 09.00 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στα στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου εντάσσεται στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τα μέλη του και τους συνεργαζόμενους φορείς και κρίθηκε αναγκαία ώστε να ενημερωθούν πλήρως για τη λειτουργία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.).

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: Επιμελητήριο Ηρακλείου, Τμήμα Μητρώου/Γ.Ε.ΜΗ. τηλ: 2810 247010».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια