default-image

Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου

Κρήτη
Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων «ΑιματοΚρήτης», οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Ηρακλείου και ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού "Αετογιάννης" σήμερα και αύριο Πέμπτη από τις 09:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου, στην κεντρική είσοδο και στο αμφιθέατρο Σμυρνάκη. Παράλληλα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κοινό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ένα τριήμερο που στόχο έχει την ουσιαστική ευαισθητοποίηση ιδίως των νέων για την αύξηση του ποσοστού των τακτικών εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας και την ενίσχυση με μονάδες αίματος των μεγάλων νοσοκομείων του νησιού.

Ο Όμιλος «Αετογιάννης» ανταποκρινόμενος για άλλη μία φορά στο κάλεσμα των Εθελοντών Αιμοδοτών θα εκπροσωπείται από δεκάδες μέλη της Εθελοντικής του Ομάδας που θα βρίσκονται στο χώρο για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους. Ειδικά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Εθελοντές και Χορευτική Ομάδα με μουσική και χορό θα μετατρέψουν την αιμοδοσία σε μια πραγματική γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Καλούνται όλοι όσοι μπορούν να αιμοδοτήσουν να συμμετέχουν σ' αυτήν την πολύ σημαντική κοινή προσπάθεια και προσφέροντας μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο τους να χαρίσουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας!

Ωστόσο και όσοι δεν μπορούν για διάφορους λόγους να δώσουν αίμα μπορούν να ενταχθούν ή να υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο το έργο του Συνδέσμου Αιμοδοτών "ΑιματοΚρήτης" ή την Εθελοντική Ομάδα του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού "Αετογιάννης" συμμετέχοντας σε μία από τις πολλές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: ΑιματοΚρήτης: 2815006095 (aimatocritis.blogspot.gr), Αετογιάννης: 2810.333.333 (www.Aetogiannis.gr)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News