default-image

Αποφασίζει για τον αντι- Μπεργκ ο Αναστασίου

Αθλητισμός
Αποφασίζει για τον αντι- Μπεργκ ο Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο επιλογές έχει ο Γιάννης Αναστασίου για τον αντι-Μπεργκ, καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νίκου Καρέλη στην επίθεση, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν ήταν βασικός στο τελευταίο ματς, κόντρα στην Ξάνθη.

Ο 42χρονος τεχνικός θα πλαισιώσει τον ηρακλειώτη ποδοσφαιριστής είτε με τον Νίκο Καλτσά που ήταν βασικός κόντρα στην ακριτική ομάδα είτε  με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Φαβορί πάντως μοιάζει ο πρώτος . Ουσιαστικά, δεν υπάρχει άλλη λύση για την επίθεση πέραν των δυο συγκεκριμένων. Διότι, εκτός του Μάρκους Μπεργκ που τραυματίστηκε με την εθνική Σουηδίας, δεν υπολογίζεται ούτε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση, έχοντας άδεια και αναμένεται να λείψε έως την Παρασκευή.

Ο 42χρονος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 και όχι το 4-2-3-1 ώστε να παίξουν δίπλα-δίπλα οι δύο παίκτες στην επίθεση.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος επέστρεψε χθες μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Φινλανδίας και έχει καλή ψυχολογία. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παρακολούθησε από τον πάγκο το εκτός έδρας ματς με τη Ρουμανία (1-1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 44ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Βόρειο Ιρλανδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News