default-image

ΗΠΑ: Ισόβια επειδή κακοποιούσε και βίαζε ανήλικο

Κόσμος
ΗΠΑ: Ισόβια επειδή κακοποιούσε και βίαζε ανήλικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας άνδρας από το Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος είχε απαγάγει ένα παιδάκι 2-3 χρονών από ζευγάρι που τον φιλοξενούσε στην Καλιφόρνια και το κακοποιούσε σεξουαλικά για να φτιάξει πορνογραφικό υλικό το οποίο και διένειμε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 31χρονο Σον Μακ Κόρμακ, από το Κολοράντο Σπρινγκς, που εις βάρος του υπήρχαν τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής.

Ο Μακ Κόρμακ είχε διανυκτερεύσει αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με το κατηγορηυήριο, τα βράδια αυτά έβγαζε κρυφά το παιδί από το σπίτι και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του να το κακοποιεί σεξουαλικά σε διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων το φορτηγό του και ένα μοτέλ κοντά στο σπίτι, επιστρέφοντας πριν ξυπνήσει το ζευγάρι το πρωί.

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. Ένα παράρτημα των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας της χώρας στη Βοστόνη βρήκαν σε υπολογιστή άλλου ύποπτου τα βίντεο του Μακ Κόρμακ και εντόπισαν το μοτέλ στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν καθώς επίσης και το όνομά του στη λίστα των πελατών της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News