Ειδήσεις

Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο δίνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Νέο κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν και αυτή την Τετάρτη δυναμικό "παρών" έξω από το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου προκειμένου να εναντιωθούν στους πλειστηριασμούς απευθύνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών.

«Oι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά της και συνεχίζει:

«Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, πρωτοπόρα στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς για πάνω από δυόμισι χρόνια, καλεί το λαό να συνεχίσει να αντιστέκεται. Ο αγώνας συνεχίζεται, προκειμένου καμία ιδιοκτησία να μην περάσει στα χέρια των απατεώνων τραπεζιτών. Το καθεστώς μνημονιοκρατίας και χρεοκρατίας συνεχίζει ακάθεκτο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το σταματήσουμε. Μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ραντεβού ξανά στα Ειρηνοδικεία και όπου αλλού χρειαστεί, μέχρι τέλους».

Η Λ.Σ.Π καλεί τους πολίτες έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου την Τετάρτη 14/10/2015 και ώρα 15:30. Παρόλο που, όπως αναφέρει, «αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί μέχρι 31-10-2015», μένει πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της Τετάρτης για την τακτική συνέλευση, «για να οργανώσουμε τις επόμενες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε. Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δε φοβόμαστε, θα νικήσουμε!», καταλήγει στο κάλεσμά της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια