default-image

Στο Ηράκλειο το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

Κρήτη
Στο Ηράκλειο το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΕΛ.Γ.Ο.-"ΔΗΜΗΤΡΑ". Αποτελεί διοργάνωση της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, με την υποστήριξη Οργανωτικής Επιτροπής ερευνητών και γεωτεχνικών της Κρήτης.

Το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο "Aquila Atlantis", περιλαμβάνει την παρουσίαση περισσότερων από 160 πρωτότυπων εργασιών από Έλληνες επιστήμονες, οι οποίες καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Εντομολογίας και Ακαρεολογίας, καθώς και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, σχετικά με σημαντικά προβλήματα της Φυτοπροστασίας.

Επίσης 8 καταξιωμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό θα τιμήσουν με την παρουσία τους το συνέδριο, παρουσιάζοντας μια επισκόπηση της έρευνας αιχμής που διεξάγουν.

Παράλληλα, το συνέδριο θα είναι ανοικτό για το κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ώστε οι τοπικοί γεωπόνοι και οι παραγωγοί να ενημερωθούν για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς του συνεδρίου.

Η ώρα προσέλευσης στο συνέδριο είναι στις 5 μ.μ., ενώ η πρώτη συνεδρία χορηγών θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους η Οργανωτική Επιτροπή και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος ευχαριστούν τους κάτωθι χορηγούς του συνεδρίου για την οικονομική υποστήριξη της διοργάνωσης: Bayer CropScience, Αγρότυπος, ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, Dow AgroScience (Πλατινένιοι Χορηγοί), Syngenta Hellas, (Χρυσός Χορηγός), Springer, BASF, K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ, Agriscience, Agri 2000, Belchim Crop Protection, Arista LifeScience, (Αργυροί Χορηγοί), Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries (Χορηγοί Μεταφορών) Βιοτόπιο, Άλφα Γεωργικά Εφόδια και Copy City (Υποστηρικτές), Αγρότυπος, Άποψη του Νότου, Agronews & Agrenta (Χορηγοί Επικοινωνίας).

Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και όρους εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.entsoc.gr/16pes.heraklio/gr/ και τηλεφωνικά από τη γραμματεία του συνεδρίου στο 2810-302317.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News