default-image

Φάμελλος: "Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά"

Ελλάδα
Φάμελλος: "Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά» εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξή του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και να συζητηθεί.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά», δήλωσε ο κ. Φάμελλος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση και δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία».

Αναφορικά για το ασφαλιστικό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις», ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν.

Εν τούτοις, σχολίασε πως «η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη και αυτό διαφάνηκε στη χθεσινή συνεδρίασή της», ωστόσο επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν τη συμφωνία με τους εταίρους, σημειώνοντας πως «αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Όλα τα στοιχεία πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα», σχολίασε ο κ. Φάμμελος για τις πληροφορίες για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών, ενώ υπογράμμισε πως για όλους τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, καταλήγοντας πως «η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει σχέση τιμιότητας με την κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News