default-image

Φτάνει στο Ηράκλειο η αποστολή του Ολυμπιιακού

Αθλητισμός
Φτάνει στο Ηράκλειο η αποστολή του Ολυμπιιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά τις 14:00 αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου η αποστολή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ για το ματς της Πέμπτης (21:45) με την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο για την Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στα «Δύο Αοράκια» όπου θα γίνει το παιχνίδι, στοχεύοντας σε ένα θετικό ξεκίνημα στην φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία όπου και πάλι ο στόχος είναι πολύ υψηλός.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είναι τιμωρημένοι από την διοργανώτρια αρχή, λόγω ότι στο ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τους Καταλανούς, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four της Μαδρίτης, ύστερα από το νικητήριο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, δεκάδες φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πανηγυρίσουν, αν και το ματς δεν είχε τελειώσει.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Ηρακλείου (Δύο Αοράκια), το οποίο έχει χωρητικότητα 5.222 θεατές. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποίησε ως έδρα και η ομάδα του Παναθηναϊκού (2013-2014) στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ήταν και εκείνη τιμωρημένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News