Ειδήσεις

Συνεχίζει την κατάθεση σήμερα ο φίλος του Παύλου Φύσσα

Με την εξέταση του μάρτυρα κατηγορητηρίου και φίλου του Παύλου Φύσσα, Παύλου Σεϊρλή από συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορουμένων συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, κ. Ρουμπέκας κατά την υποβολή ερωτήσεων στον μάρτυρα, φίλο του 34χρονου μουσικού, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του.

Ο κ.Ρουμπεκας υπέβαλε πολλές ερωτήσεις για το αν ο Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το επίμαχο βράδυ είχε πιει πολύ. Ο κ.Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφάλιος εκείνο το βράδυ.

Ο συνήγορος ρώτησε επίσης πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακιά επαγγελματία δολοφόνο;». «Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Π. Σεϊρλής.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτυρων, όπως και αυτού για μαγνητοφώνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας».

Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης, όπως αναφέρει και η iefimerida.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια