default-image

Ο Λεβέντης ζητά "50% κούρεμα βουλευτικών αποζημιώσεων"

Κρήτη
Ο Λεβέντης ζητά "50% κούρεμα βουλευτικών αποζημιώσεων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με τις βουλευτικές αποζημιώσεις δήλωσε ότι αυτές δε θα πρέπει να μειωθούν μόνο κατά 10%, αλλά το «ψαλίδι» να φτάσει στο 50%, προκειμένου «οι κυβερνήσεις να δείξουν το καλό παράδειγμα και να αφήσουν στην άκρη όλα εκείνα τα αγαθά που απολάμβαναν επί σειρά ετών».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Σχετικά με τις περικοπές που σχεδιάζονται να γίνουν στον προϋπολογισμό της Βουλής, μεταξύ των οποίων και η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης κατά 10%, στην Ένωση Κεντρώων θεωρούμε πως είναι ωφέλιμο για τη χώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί μέρος των προτάσεων μας.

Όμως οι περικοπές αυτές δεν θα πρέπει να σταματήσουν μόνο εκεί διότι εμείς επιθυμούμε μειώσεις κατά 50% και όχι μόνο στις βουλευτικές αποζημιώσεις αλλά και σε όλους τους εκλεγμένους και διορισμένους αιρετούς. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας πως οι ίδιες οι κυβερνήσεις αρχικά θα πρέπει να δείξουν το καλό παράδειγμα και ουσιαστικά να αφήσουν στην άκρη όλα εκείνα τα αγαθά που απολάμβαναν επί σειρά ετών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News