default-image

Κι άλλη υπομονή με τον Εσιέν

Αθλητισμός
Κι άλλη υπομονή με τον Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι άλλη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν στον Παναθηναϊκό για τον Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να ανεβάσει ελαφρώς ρυθμό για να δει αν ενοχλείται ακόμη από τη διάταση στους κοιλιακούς.  

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον την τρέχουσα εβδομάδα, πιθανότατα και την επόμενη, ο 32χρονος άσος δεν πρόκειται να μπει σε κανονικό ρυθμό και φυσικά δεν υπολογίζεται για άλλες 10-15 μέρες. Κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με ασφάλεια πότε (ή μήπως και αν;) θα δούμε τον Εσιέν σε επίσημο ματς…

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκους Μπεργκ θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός φορ πήρε άδεια για να παραμείνει στην πατρίδα του μέχρι την Πέμπτη συνεχίζοντας εκεί θεραπεία και την Παρασκευή θα είναι στην Ελλάδα. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας δεν πρόκειται να μπει σε φουλ ρυθμούς και θα φανεί οριακά αν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς της όγδοης αγωνιστικής.

Φαβορί για να πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα είναι ο Νίκος Καρέλης, που ήταν στον πάγκο στο τελευταίο ματς, με την Ξάνθη. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει την επιστροφή των Πράνιτς, Αμπέντ και Λουντ για να κάνει τις δοκιμές του, με τον Φινλανδό μέσο να δείχνει σε καλή κατάσταση και τους «πράσινους» να περιμένουν πως μετά τον Τελάντερ θα είναι ο παίκτης από τις μεταγραφές που θα αρχίσει να δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ο Βέμερ έκανε χθες μέρος της προπόνησης, αλλά είναι στο χέρι του Αναστασίου αν θα τον έχει στην αποστολή (δύσκολα στην ενδεκάδα) τη Δευτέρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μεταξύ, νέος κύκλος επαφών άρχισε με τον Νταβίντ Μέντες για να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που δεν είχε καταστεί εφικτό να γίνει στις συζητήσεις που έγιναν το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News