default-image

Σε νέο χώρο ο κεντρικός Τομέας ΕΚΑΒ Χανίων

Κρήτη
Σε νέο χώρο ο κεντρικός Τομέας ΕΚΑΒ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παρουσία της υποδιοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κ. Άννας Τριχοπούλου, του διευθυντή του Π.Ε.Δ.Υ. Κρήτης κ. Παναγιώτη Δρούτσου, του υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιάννη Μανούσακα, του διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης κου Νίκου Γιαννακουδάκη αλλά και άλλων διοικητικών στελεχών του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 η επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου χώρου στέγασης του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων στο κτίριο της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ./Mονάδα Υγείας Χανίων.

Σύμφωνα με την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β., η μεταστέγαση του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, ως αποτέλεσμα της ευρύτερης συνολικής προσπάθειας και συνεργασίας της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης και της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ., θα συμβάλει πρωτίστως στην ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αφού το σημείο του κτιρίου δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των ασθενοφόρων προς το κέντρο της πόλης, το νοσοκομείο, το αεροδρόμιο και τον κόμβο της Σούδας και παράλληλα θα βοηθήσει αποτελεσματικά τόσο στη μείωση των δαπανών συντήρησης και λειτουργίας του Τομέα όσο και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Κατόπιν αυτών, η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες, «για την έμπρακτη και καθοριστική βοήθεια τους», στον πρώην διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ. κο Νίκο Ηγουμενίδη, στην υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κ. Άννα Τριχοπούλου, στον υποδιοικητή της 7ης Υ.ΠΕ. κ. Στέλιο Δημητρακόπουλο αλλά και στο διευθυντή του Π.Ε.Δ.Υ. Κρήτης κ. Παναγιώτη Δρούτσο.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News