default-image

Συνέλαβαν 39χρονο Σομαλό για κατοχή κάνναβης στα Χανιά

Κρήτη
Συνέλαβαν 39χρονο Σομαλό για κατοχή κάνναβης στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 39χρονος Σομαλός στα Χανιά για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 150 γραμμάρια κάνναβης στο σπίτι του.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη χθες στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 39χρονος από την Σομαλία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 39χρονος Σομαλός ενεπλάκει σε φραστικό επεισόδιο με μια 55χρονη για προσωπικούς λόγους. Κατά την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, που μετέβησαν στην πολυκατοικία, όπου έγινε το επεισόδιο, κατά την άφιξη τους ο 39χρονος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε από το μπαλκόνι της οικίας του ποσότητα κάνναβης βάρους 157 γραμμαρίων.

Παράλληλα, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News