default-image

ΝΔ: Προς αναζήτηση για κάλπες, αντίτιμο και καταλόγους

Ελλάδα
ΝΔ: Προς αναζήτηση για κάλπες, αντίτιμο και καταλόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το πού θα στηθούν κάλπες, τους εκλογικούς καταλόγους και το αντίτιμο για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων, ενώ ταυτόχρονα οι τέσσερις υποψήφιοι συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης βρέθηκε στην Κοζάνη χθες, με αφορμή τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Παράλληλα, τόνισε πως «μπορούμε με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη».

Την ανάγκη ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της περιοδείας του: «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική ανανέωση, διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών Πέλλας τόνισε ότι «δεν μιλάμε για καμιά δυαρχία, μιλάμε για μία ικανή ηγεσία που μπορεί να αλλάξει τις παθογένειες του κόμματος και να ξαναφέρει πίσω τους Νεοδημοκράτες, να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των κοινωνικών στρωμάτων που αφήσαμε και να εμπνεύσει την Ελλάδα που θα φύγει από την παρακμή, που θα ξεπεράσει τα μνημόνια και θα ξανακερδίσει το μέλλον της».

Από τη Μακεδονία ξεκινάει, σήμερα, την προεκλογική περιοδεία του ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πηγαίνω στο Αμύνταιο Φλωρίνης, όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου. Είμαι τελείως βέβαιος ότι οι Μακεδόνες γνωρίζουν ότι έχουμε δύο υποψηφιότητες από τη Μακεδονία και όχι μία» δήλωσε χθες σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News