default-image

Μάνα και γιος νεκροί - Καρφώθηκαν με μηχανάκι σε ελιά

Ηράκλειο
Μάνα και γιος νεκροί - Καρφώθηκαν με μηχανάκι σε ελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης και συγκεκριμένα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Επισκοπή Πεδιάδος στο δρόμο προς Γαλίφα.

Πρόκειται μάλιστα για μια 35χρονη μάνα και το 17χρονο γιο της, από τη Ρουμανία και οι δύο, που έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό τροχαίο.

Μάνα και γιος, επιβαίνοντας στο μηχανάκι που οδηγούσε ο δεύτερος, πήγαιναν σε σφαγείο της ευρύτερης περιοχής για να πιάσουν δουλειά και μάλιστα - σε μια τραγική ειρωνεία της τύχης - για πρώτη μέρα! Ωστόσο δεν έμελλε να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους…

Σε μια στροφή στο δρόμο προς Γαλίφα, στην ευρύτερη περιοχή της Επισκοπής, το μηχανάκι που οδηγούσε ο γιος ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τη στροφή. Στην πορεία της μοτοσυκλέτας ήταν μια ελιά, πάνω στην οποία καρφώθηκαν με ταχύτητα το όχημα και οι δύο επιβαίνοντες!

Ο θάνατός τους σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν ακαριαίος, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Αξιοσημείωτο είναι ότι τους εντόπισε μια άλλη Ρουμάνα, η οποία επίσης πήγαινε στο ίδιο σφαγείο για δουλειά και κάποια στιγμή τους έχασε ενώ εκινούντο στο δρόμο.

Μητέρα και γιος διέμεναν στην Ελιά Πεδιάδος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ikyr5pj4/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News