default-image

Υποτροφίες ζωής σε 20 νέους από την Kappa Studies

Κρήτη
Υποτροφίες ζωής σε 20 νέους από την Kappa Studies

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποτροφίες ζωής σε 20 νέους και νέες προσέφερε η οικογένεια Καλαθάκη για δωρεάν σπουδές στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη καθώς και στο νέο τμήμα της σχολής, αυτό της Γαλακτοκομικής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Kappa Studies.

Παράλληλα, προσέφερε 4 υποτροφίες σε μέλη πολιτιστικών συλλόγων στο πλαίσιο του 3ου Παγκρήτιου Φετσιβάλ Κρητικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καλαθάκη τον περασμένο Μάρτιο.

Ήταν μια ημέρα-σταθμός για τους 20 νέους και νέες οι οποίοι έλαβαν υποτροφία στο πλαίσιο παγκρήτιου διαγωνισμού από τις επιχειρήσεις της οικογένειας Καλαθάκη, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ!

Πρόκειται για μια ακόμη κοινωνική προσφορά της οικογένειας Καλαθάκη σε οικογένειες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Οι "νικητές της ζωής" ξεχώρισαν μέσα από μια διαφανή διαγωνιστική διαδικασία στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 250 νέοι, με την απονομή των υποτροφιών να δικαιώνει τους νέους που ανοίγουν πλέον τα φτερά τους σε επαγγελματικούς τομείς που συνεχίζουν, παρά την κρίση, να έχουν ζήτηση.

Ο Θοδωρής Καλαθάκης έκανε λόγο για υποτροφίες ζωής, καλώντας τους νέους να υπηρετήσουν με σεβασμό τους επίμαχους κλάδους της οικονομίας , οι οποίοι κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο νησί μας.

Η απονομή των υποτροφιών για δωρεάν σπουδές έγινε στις  εγκαταστάσεις της Kappa Studies στο ξενοδοχείο KAMARI στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.

Πέρα από τις 20 υποτροφίες σε νέους απονεμήθηκαν και 4 υποτροφίες για το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Kappa studies σε μέλη από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Χερσονήσου, Γουρνών και στο Σύλλογο Γυναικών « Η Εργάνη» ως βράβευση εξαίρετης επίδοσης των μελών στο πλαίσιο του 3ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καλαθάκη τον Μάρτιο.

Παρά την οικονομική κρίση, η οικογένεια Καλαθάκη δεν στηρίζει μόνο τους άπορους συνανθρώπους μας αλλά και τις οικογένειες που αδυνατούν λόγω οικονομικής αδυναμίας να επενδύσουν στο επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News