Ειδήσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ρέθυμνο

Μάλιστα, από χθες, όπως ενημέρωσε ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, Γιάννης Λίτινας, θα γίνουν κάποιες ρυθμίσεις, άλλες οριστικές και άλλες προσωρινές. Θα τοποθετηθεί και η ανάλογη σήμανση, ενώ οι εργαζόμενοι θα κατευθύνουν και τους οδηγούς για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Έτσι, θα δοθεί σε άνοδο και κάθοδο η πλατεία Δικαστηρίων, δηλαδή θα μπορούν τα αυτοκίνητα και να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν από τον περιφερειακό στην πλατεία Δικαστηρίων. Τα οχήματα που θα ανεβαίνουν από τον περιφερειακό προς τα δικαστήρια θα μπορούν να στρίβουν αριστερά επί της οδού Πρεβελάκη (ο δρόμος που συνδέει την πλατεία Δικαστηρίων και την πλατεία Νομαρχίας) για να εισέρχονται στην πλατεία της Νομαρχίας. Από την πλατεία της Νομαρχίας θα μπορούν να πάνε αριστερά κάτω προς τη Λουκάκη (ο δρόμος του γηπέδου) για να ξαναβγαίνουν προς τον περιφερειακό. Αυτές είναι οι οριστικές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στο μέλλον.

Η προσωρινή ρύθμιση που γίνεται λόγω των υπολειπόμενων έργων αφορά την οδό Μελισσινού.

Η έξοδος της Μελισσινού στον περιφερειακό θα γίνεται μέσα από την πλατεία Νομαρχίας, δηλαδή τα αυτοκίνητα θα φτάνουν στο ύψος της τροχαίας, θα στρίβουν αριστερά στην πλατεία της Σοχώρας και θα βγαίνουν από την οδό Λουκάκη προς τον περιφερειακό.

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ ο κ. Λίτινας σημείωσε πως τα σημεία στα οποία έχει παρατηρηθεί κάθιση στο πλακόστρωτο του περιφερειακού, αλλά και οι φθορές στις πλάκες στην πλατεία της Σοχώρας θα αποκατασταθούν πριν την επίσημη παράδοση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια