default-image

Ανακοίνωσε τον Χρηστίδη ο Άρης

Μπάσκετ
Ανακοίνωσε τον Χρηστίδη ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Άρης και μετά από τον Νίκο Δίπλαρο, ακόμα ένα μέλος της Εθνικής Εφηβών που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι, θα φοράει τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Ο λόγος για τον 17χρονο φόργουορντ/σέντερ Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Μαντουλίδη, αλλά θα παραμείνει στην -πρώην- ομάδα του και την εφετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση των "κίτρινων":

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη από τον Μαντουλίδη. Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί ως δανεικός κατά τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Μαντουλίδη και από το καλοκαίρι του 2016 θα ενταχθεί στο δυναμικό του Αυτοκράτορα, με πενταετές συμβόλαιο.

Ο Βασίλης Χρηστίδης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 2.08μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη το 2011, με τον οποίο την σεζόν 2013-14 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στο οποίο ήταν πρώτος σκόρερ, MVP και φυσικά μέλος της καλύτερης 5άδας.

Η πρώτη του επαφή με τις Εθνικές ομάδες ήταν με την Παίδων, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε (2015) στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων (U18) στον Βόλο. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έπαιξε 9 αγώνες, είχε μέσο όρο 9.8 λεπτά συμμετοχής, 4.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News