default-image

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση Γάλλου τουρίστα

Κρήτη
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση Γάλλου τουρίστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνες διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία σε ολόκληρη την Κρήτη προκειμένου να εντοπίσει έναν Γάλλο τουρίστα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και μέρες, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Ο 75χρονος τουρίστας, ο οποίος παραθέριζε στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας όπου είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, φέρεται να έχει χαθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου τον είδαν την πρώτη ημέρα άφιξής του - έφτασε μόνος στο νησί χωρίς οικογένεια και φίλους - στις 2 Οκτωβρίου, και έκτοτε ο 75χρονος, καθώς έφυγε από το ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο που νοίκιασε για να κάνει εκδρομές, δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήταν προγραμματισμένη η αναχώρησή του για την πατρίδα του, αλλά, όπως δήλωσαν οι υπάλληλοι στις αστυνομικές Αρχές, τις οποίες ενημέρωσαν για την περίεργη εξαφάνιση, δεν παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο για να μαζέψει τα πράγματά του από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε και ούτε έχει δώσει μέχρι τώρα κανένα στίγμα για το πού μπορεί να βρίσκεται.  

Μάλιστα, την Παρασκευή έπρεπε να επιστρέψει το αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει, ενώ το περίεργο είναι ότι στο δωμάτιό του, το οποίο έψαξαν οι Αρχές μετά τη δήλωση εξαφάνισης, βρέθηκε ανάμεσα στα προσωπικά του αντικείμενα το κινητό του τηλέφωνο, όπως και το διαβατήριό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News