default-image

Θέλει νίκη στην πρεμιέρα το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Θέλει νίκη στην πρεμιέρα το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ανήκει στο παρελθόν για το Ρέθυμνο, που πλέον στρέφει εξ' ολοκλήρου την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α1, το οποίο ξεκινάει το σαββατοκύριακο.

Οι Κρητικοί, μάλιστα, υποδέχονται αύριο στις 5 το απόγευμα τον Απόλλωνα Πατρών και θέλουν τη νίκη για να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στη νέα χρονιά. Το ματς φυσικά θέλει προσοχή, αφού ο αντίπαλος είναι έμπειρος και έχει καλό σύνολο.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε στο rethymnobc.gr για την πρεμιέρα και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη. Έκανε, συγχρόνως, κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει και τη φετινή προσπάθεια. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το «δεξί». Παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά. Δεν είμαστε ακόμη απολύτως έτοιμοι αλλά σίγουρα είμαστε σε καλό βαθμό. Αν μείνουμε πιστοί και συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε δουλέψει θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Από κει και πέρα θέλουμε την βοήθεια των φίλων μας. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μέσα στο Ρέθυμνο και περιμένουμε ανταπόκριση από τον κόσμο μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Για τον Απόλλων Πατρών δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είναι σίγουρα μία καλή ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό, νέο προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ της. Από ότι φαίνεται και φέτος θα στηριχτεί πολύ στους ξένους εν αντιθέσει με πέρυσι που είχε ένα πολύ δυνατό ελληνικό κορμό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Σχίζας, από τη μεριά του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη. «Το πρωτάθλημα αρχίζει, με την ομάδα μας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα φέτος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας. Η πρεμιέρα κρύβουν πάντα εκπλήξεις αλλά πιστεύω ότι δεν θα πέσουμε «θύματα» της και θα πάρουμε το πρώτο δίποντο της χρονιάς.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πειθαρχημένοι και να εφαρμόσουμε όλα αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό. Το παιχνίδι του Κυπέλλου το αφήνουμε πίσω, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε. Το ματς είναι εντός έδρας και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας για να μας στηρίξει σε αυτή την καινούρια μας προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News