default-image

"Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα…"

Ποδόσφαιρο
"Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ολοκλήρωσή της οδεύει η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ματς απέναντι στην Κηφισιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Τις δύο πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος οι «ασπρόμαυροι» έμειναν μακριά από τις επιτυχίες, ωστόσο άπαντες επιθυμούν να… κάνουν νέο ξεκίνημα και να πάρουν τη νίκη.

Ο Νίκος Γκουλής έπιασε σήμερα δουλειά, αφού πρώτα είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιώργο Βλαστό. «Έχουμε ένα θέμα με τους επιθετικούς, καθώς έχουμε απουσίες στο κομμάτι αυτό. Έχουμε και ένα πρόβλημα με τον Περογαμβράκη. Θα δούμε. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα για το παιχνίδι που έρχεται. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη και μόνο αυτή και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε. Για μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο για να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι σημαντικά για τον ΟΦΗ, καθώς ο Τζέκος είναι τιμωρημένος και οι Σαχινίδης και Παπατζίκος τραυματίες. Στην αντίπερα όχθη, το δελτίο του Κώτσιου είναι έτοιμος και ο έμπειρος στόπερ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Περογαμβράκης αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα, χθες δε γυμνάστηκε, αλλά εκτιμάται πως θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση. Ο Δαμιανάκης, επίσης, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, όμως είναι ακόμη ανέτοιμος. Η προπόνηση ολοκληρώνεται αύριο, με το… ραντεβού στο ΒΑΚ να έχει οριστεί στις 11.30 το πρωί.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News