Ειδήσεις

Γιόρτασαν την Τρίτη Hλικία στο χώρο της Μονάδας "Ήρα 2"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στις 5:30 το απόγευμα στο χώρο της Μονάδας "Ήρα 2" στις Κάτω Γούβες.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο χώρο της Μονάδας και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού δίνοντας το δικό της στίγμα με μαντινάδες και στίχους που τιμούν την τρίτη ηλικία.

Επιπλέον, στην εκδήλωση πήρε μέρος και η ομάδα χορωδίας του Μικρασιάτικου Συλλόγου "Άγιος Πολύκαρπος", τα μέλη της οποίας κατάφεραν να ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους μουσικά σε άλλες εποχές και χρόνια.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους τους προσκεκλημένους γύψινα στολίδια από την Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης των Ηλικιωμένων με συντονίστρια και υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό δράσης την κ. Μαρία Πριναράκη.

«Οι ηλικιωμένοι τραγούδησαν, απήγγειλαν μαντινάδες και ποιήματα και ο χώρος μας έλαμψε για άλλη μια φορά χάρη στην παρουσία των προσκεκλημένων μας, δίνοντας χαρά και ζωντάνια στους ανθρώπους μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αρμόδιοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων "Ήρα", που ευχαριστούν «όλο το προσωπικό και τον κόσμο που παρευρέθηκε στη Μονάδα μας αλλά και τους νέους και τις νέες της Τρίτης Ηλικίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια