Ειδήσεις

Συνέλευση-ενημέρωση στο ΕΚΗ από τη "Λαϊκή Στάση Πληρωμών"

«Λαϊκή συνέλευση και κάλεσμα των πολιτών» για ενημέρωση σχετικά με τον κώδικα, τις κατασχέσεις και την ηλεκτρονική μορφή εκποίησης των ακινήτων πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Λαϊκής Στάσης Πληρωμών».

Όπως αναφέρεται, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της «Λαϊκής Στάσης Πληρωμών» έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. «Λόγω της αναβολής εκποιήσεων μέχρι τέλος Οκτωβρίου το ειρηνοδικείο παρέμεινε κλειστό ωστόσο τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών συγκεντρώθηκαν στο χώρο και πραγματοποίησαν την καθιερωμένη λαϊκή συνέλευσή τους.

Συζητήθηκαν κυρίως η αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και οι επιπτώσεις αυτών στο θέμα των κατασχέσεων των ακινήτων μας.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει την επόμενη Τετάρτη 14/10/2105 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ,Λαϊκή συνέλευση και κάλεσμα των πολιτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τον κώδικα, τις κατασχέσεις και την ηλεκτρονική μορφή εκποίησης των ακινήτων μας.

Στην συνέλευση πήραν μέρος και πολίτες από την Νεάπολη Λασιθίου οι οποίοι τόνισαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε κάθε επιπλέον ενέργεια που θα αποφασισθεί στην επόμενη συνέλευση.

Η συνέλευση έληξε με την απόφαση να δημοσιοποιηθεί το κάλεσμα και να διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο για το κίνημά μας και την δράση του στα ειρηνοδικεία του Ηρακλείου.

Το σύνθημά μας παραμένει ...»Κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια