Ειδήσεις

Μια έκπληξη στο κέντρο χορού του Δήμου Ηρακλείου

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές του Κέντρου Χορου του Δήμου Ηρακλείου  μιας και χθές στις εγκαταστάσεις του παγκρήτιου σταδίου βρέθηκε η 24χρονη Ειρήνη Τορνεσάκης που με την φωνή της μαγεύει όλο το κόσμο.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την Ειρήνη και βέβαια να μάθουν αγνώστες πτυχές της σημαντικής καρίερας που κάνει στο εξωτερικό.Μάλιστα έδωσε και συμβούλες στα παιδιά στέλνοντας το μήνυνα να κυνηγίσουν χωρίς φόβο το όνειρο τους όποιο και αν είναι αυτό.

Η 24χρονη Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Τορνεσάκη επιλέχτηκε μέσα από εκατοντάδες τραγουδίστριες από το διάσημο Cirque du Soleil για να "ντύσει" με τη φωνή της τις παραστάσεις που ήδη κάνουν θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ειρήνη κατάγεται από το Ηράκλειο. Εδώ έζησε τα παιδικά και νεανικά της χρόνια σπουδάζοντας πιάνο, τσέλο και θεωρία της μουσικής. Σύντομα όμως άνοιξε τα φτερά της για να βρεθεί εκτός της χώρας, όπου την περίμεναν οι μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Brighton Institute of Modern Music, πάνω στη σύγχρονη μουσική, και έκτοτε ξεκίνησε μια σειρά συνεργασιών με μουσικούς της βρετανικής, της ελληνικής αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι Jona Lewie, Saw Doctors, Barry Manilow, Amy Winehouse's backing band, Γιάννης Οικονομίδης, Δημήτρης Βασιλάλης και άλλοι.

Το 2012 η Ειρήνη συνεργάζεται με τους Classico Latino τραγουδώντας για το 3ο τους album με τίτλο "A Journey through Latin America", το οποίο ηχογραφήθηκε στο θρυλικό studio Abbey Road.

Η μεγάλη όμως στιγμή ήταν ένα χρόνο πριν, όταν η Ειρήνη Τορνεσάκη επιλέγεται ανάμεσα σε 85 υποψήφιες ως η τραγουδίστρια για τη νέα παράσταση "Kurios" του Cirque du Soleil.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια