Ειδήσεις

Ξεκινούν οι εξετάσεις για τους τελειόφοιτους των ΕΠΑΣ

Ξεκινούν αυτόν τον μήνα οι πτυχιακές εξετάσεις των παραπεμπομένων μαθητών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Κατόπιν, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και με τον υπεύθυνο για να δηλώσουν την συμμετοχή τους στις εξετάσεις και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου:

«Ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οι παραπεμπόμενοι μαθητές των ΕΠΑ.Σ. των καταργημένων ειδικοτήτων του Ν.4172/2013 αρ.82, κατά το σχολικό έτος 2013-2014, μπορούν να προσέλθουν σε πτυχιακές εξετάσεις κατά το μήνα Οκτώβριο 2015 προκειμένου να λάβουν πτυχίο.

Οι πτυχιακές εξετάσεις θα διεξαχθούν για τους παραπεμπόμενους μαθητές των ΕΠΑ.Σ. Ν. Ηρακλείου στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, ταχυδρομική διεύθυνση: ΑΧΕΠΑ Τ.Κ.71307 Ηράκλειου Τηλέφωνα: 2810-324880 & 237808

Υπεύθυνος εξετάσεων: κ. Αγγελάκης Κων/νος

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου και τον υπεύθυνο των εξετάσεων για να δηλώσουν την συμμετοχή τους στις εξετάσεις και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των εξετάσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια