default-image

Τσάνας: Είμαστε απογοητευμένοι

Αθλητισμός
Τσάνας: Είμαστε απογοητευμένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απογοήτευση που επικρατεί στην ομάδα στάθηκε ο Κώστας Τσάνας στις δηλώσεις του μετά από μια ακόμα ήττα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, ενώ στάθηκε στην απόδοση του ελληνικού συνόλου στο πρώτο ημίχρονο του ματς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το χθεσινό ματς: «Στο παιχνίδι αυτό κρινόταν η πρόκριση για την Β. Ιρλανδία. Εμείς είχαμε στόχο να τους αντιμετωπίσουμε, γνωρίζοντας τι μπορούν να κάνουν. Δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί η Εθνική δεν κατάφερε να νικήσει. Ήταν το προτελευταίο ματς μιας άσχημης προκριματικής φάσης. Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Συγχαρητήρια στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο τρόπος που πανηγύρισαν και το γλέντι που έχουν στήσει δείχνει πως τους αξίζει η πρόκριση».

Για το αν υπάρξει κάτι που έφταιξε στο ματς: «Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου του ματς μας αφήνει πικρία γιατί δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Το θετικό είναι ότι είχαμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν. Το σκορ είναι βαρύ και δεν χωράει δικαιολογίες, αλλά στην δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε αν ήταν διαφορετικό το πρώτο ημίχρονο ίσως όλα ήταν διαφορετικά . Με το αν βέβαια δεν γίνεται τίποτα, όμως χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες».

Για το τι φταίει και η Εθνική δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα: «Το βασικό πρόβλημα είν αι στην αυτοσυγκέντρωση και δημιουργικό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τελειώσει αυτή η προκριματική φάση».

Για το αν μπορούν οι νέοι παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα να αποτελέσουν το μέλλον της: «Η Εθνική ομάδα έχει νέους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν. Έχουν γίνει λάθη, μπορούμε να τα διορθώσουμε. Το μέταλλο είναι κάτι που έρχεται με τα αποτελέσματα. Χρειάζεται και τύχη βέβαια. Στο τέλος αυτής της προσπάθειας δεν πήγε τίποτα καλά. Έχουμε χρόνο μπροστά για το ξεκίνημα των προκριματικών για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Υπάρχει χρόνος για να γίνει η ομάδα καλύτερη, να αναγνωριστούν τα λάθη και να διορθωθούν.

Για το αν μπορεί η Εθνική να αντιστρέψει την εικόνα της στο επόμενο ματς με Ουγγαρία: «Είναι υποχρέωσή της να το κάνει. Το ότι είμαστε τόσο χαμηλά, το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι, δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται με την κατάσταση. Δεν είναι το σημερινό αποτέλεσμα, είναι όλη η πορεία που βαραίνει την κατάσταση. Είναι υποχρέωση όλων μας να φτάσουμε έστω και στο τέλος σε ένα αποτέλεσμα που θα είναι διαφορετικό απ’ αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα».

Για την Β. Ιρλανδία: «Είναι ομάδα με ομαδικό πνεύμα. Τους εύχομαι να πάνε πολύ μακρι΄’α γιατί το αξίζουν. Το αξίζουν και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν όλα τα παθιχνίδια. Είναι χαρά να βλέπεις την ομάδα να παίζει με τόσο πάθος και τους φιλάθλους να είναι δίπλα τους με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News