default-image

Σεμινάριο για το πώς μας μεταμορφώνει το μακιγιάζ

Κρήτη
Σεμινάριο για το πώς μας μεταμορφώνει το μακιγιάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"The power of makeup - η τέχνη της μεταμόρφωσης" είναι το νέο ενδιαφέρον σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Το σεμινάριο είναι 8ωρο και θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Μάθετε πώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας μπορεί να εντυπωσιάσει με τη δύναμη του μακιγιάζ και να μεταμορφωθεί σε vamp γυναίκα. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα ανακαλύψουν τη σωστή χρήση των καλλυντικών, την τεχνική της φωτοσκίασης, το σχηματισμό φρυδιών, τη γραμμή eye-liner και την τοποθέτηση βλεφαρίδων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους, αλλά και σε επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της αισθητικής αλλά και σε βασικές ικανότητες του μακιγιάζ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η τεχνική της μεταμόρφωσης μέσω της τέχνης του μακιγιάζ.

Περιλαμβάνει εκμάθηση σε:

* Φωτοσκιάσεις και μορφολογία

* Σχηματισμό φρυδιών

* Γραμμή eye-liner

* Τοποθέτηση βλεφαρίδων.

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 100 ευρώ ανά συμμετοχή.

Για on line αίτηση πατήστε εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/271-the-power-of-makeup.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, τηλέφωνο 2810/302.736 και 302.730, κ. Βενιχάκη, email [email protected], φαξ 2810/227.189, [email protected], από τις 08:00 π.μ. έως 3 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Εισηγήτρια είναι η Δέσποινα Ατσάλη, η οποία έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα σπουδών σε δυο επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ με εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς της αισθητικής. Είναι πτυχιούχος της Ιπποκράτειας Σχολής Αισθητικής με εξειδίκευση στο θέατρο, φωτογραφία, τηλεόραση, κινηματογράφο special effect, μόδα, χρωματολογία, μορφολογία προσώπου, νυφικό, βραδινό.  Επιπροσθέτως είναι κάτοχος πτυχίου της Σχολής Παπάζογλου με εξειδίκευση στη ονυχοπροσθετικη, μανικιούρ, πεντικιούρ, spa άκρων.

Έχει επίσης παρακολουθήσει πολλαπλά επαγγελματικά σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ medical make up, camouflage make up nail.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News