Ειδήσεις

Μ. Συντυχάκης: "Καμία ανοχή στην κυβερνητική πολιτική"

«Ο λαός να μη δείξει καμία ανοχή στην κυβερνητική πολιτική και στο νέο μνημόνιο», τόνισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1 την Πέμπτη 8 Οκτώβρη.

«Το ΚΚΕ», συνέχισε, «καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να μη φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν, να μη δεχτούν να χαμηλώσουν ακόμη πιο κάτω τον πήχη των απαιτήσεών τους, αλλά να προβάλουν τις σύγχρονες ανάγκες τους, διεκδικώντας την κάλυψη των απωλειών που είχαν τα χρόνια των μνημονίων. Ταυτόχρονα να αγωνιστούν για να ανοίξει ο δρόμος για τη δική τους εξουσία και οικονομία, με κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής, με τον παραγόμενο πλούτο να αποδίδεται σε αυτούς που τον παράγουν».

Απαντώντας, τέλος, στο επιχείρημα περί «ανάπτυξης», ο Ηρακλειώτης βουλευτής αντιπαρέθεσε τη σκληρή ταξική πραγματικότητα φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία με τα χιλιάδες κενά και ειδικότερα στην Ειδική Αγωγή, που χιλιάδες παιδιά δεν μπορούν να περάσουν ούτε καν το κατώφλι του σχολείου.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μ. Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στην ΕΡΤ1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια