Ειδήσεις

Ευχαριστίες Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη στήριξή του

Ευχαριστίες απέστειλε με σχετική ανακοίνωσή του το Κοινωνικό Παντοπωλείο προς τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος», την Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου, μαθητές και δασκάλους του 21ου, 23ου και 43ου Δημοτικού σχολείου και του σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας. για τη στήριξή του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής. «Συγκινητική είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού για να προσφέρουν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και υλικά καθαριότητας προκειμένου να διατεθούν στις οικογένειες που πρόκειται να εξυπηρετηθούν την ερχόμενη τριμηνία.

Η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη των τοπικών κοινοτήτων μπορεί να δώσει με αξιοπιστία και διακριτικότητα την ανακούφιση, τη στήριξη και το χρόνο που χρειάζονται κάποιοι συμπολίτες μας για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους χωρίς να πληγωθεί η αξιοπρέπειά τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια