Ειδήσεις

Συνάντηση Λαμπρινού με Τούρκους εκπαιδευτικούς και δήμαρχο

Συνάντηση με Τούρκους εκπαιδευτικούς είχε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Πιο αναλυτικά, με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκε ο δήμαρχος του Καρτάλ της Τουρκίας Altinik Oz, περιοχής κοντά στην Κωνσταντινούπολη με περίπου 1 εκατ. κατοίκους.

Το θερμό χαιρετισμό του Τούρκου δημάρχου μετέφεραν στο δήμαρχο Ηρακλείου Τούρκοι εκπαιδευτικοί από το Καρτάλ, που βρέθηκαν στο Ηράκλειο μέσω του προγράμματος «Erasmus plus», οι οποίοι συνοδευόταν από την υπεύθυνη του προγράμματος και υποδιευθύντρια του 13ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Μαρία Φραγκιαδουλάκη.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς για την πρόσκληση του ομολόγου του να επισκεφθεί την Τουρκία και το Δήμο Καρτάλ και την ανταπέδωσε καλώντας τον κ. Altinik Oz να επισκεφθεί το Ηράκλειο.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Λαμπρινός και οι εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με τον δήμαρχο προσφέρει στον ομόλογό του,τους τόμους «Κρητικός Πόλεμος» και «Λέξεις Τουρκικής προέλευσης στο Κρητικό Ιδίωμα» καθώς και το μετάλλιο «El Greco».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια