default-image

Αφηνιασμένο γαϊδούρι σκότωσε τουρίστρια στη Σαντορίνη

Ελλάδα
Αφηνιασμένο γαϊδούρι σκότωσε τουρίστρια στη Σαντορίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε μία άτυχη67χρονη Γερμανίδα τουρίστρια στη Σαντορίνη, η οποία ποδοπατήθηκε από γαϊδούρι που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο στο μονοπάτι που οδηγεί στο παλιό λιμάνι των Φηρών!

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έκανε διακοπές στην Ελλάδα με κρουαζιερόπλοιο μαζί με τον σύζυγό της και ακόμη ένα ζευγάρι συμπατριωτών τους.

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε χθες το πρωί στο παλιό λιμάνι των Φηρών και η ίδια με τον σύζυγο και ένα ακόμα φιλικό τους ζευγάρι βγήκαν για μια βόλτα στο κέντρο της Σαντορίνης, μέχρι να αναχωρήσουν το βράδυ για τη Μύκονο.

Ενώ τα δύο ζευγάρια απολάμβαναν τη βόλτα τους, ξαφνικά ένα από τα γαϊδουράκια που χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να ανέβουν και να κατέβουν στο παλιό λιμάνι εναλλακτικά του τελεφερίκ, ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του κι άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο.

Αρχικά το ζώο χτύπησε την τουρίστρια και έπειτα την ποδοπάτησε ενώ ο ιδιοκτήτης έτρεχει πανικόβλητος από πίσω του προσπαθώντας να το συγκρατήσει.

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 67χρονης, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη!

Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία, μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από τους φίλους του στο κρουαζιερόπλοιο, κρατώντας στα χέρια του το ρολόι και τα κοσμήματά της.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Θήρας, όπου κατέθεσε για το τραγικό περιστατικό στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News