default-image

Παππάς: "Mέσα στο μήνα το ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες"

Ελλάδα
Παππάς: "Mέσα στο μήνα το ν/σ για τις τηλεοπτικές άδειες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στον Οκτώβριο θα καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες όπως ανακοίνωσε ο ίδιος κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ. Παππάς καταλόγισε διγλωσσία για το θέμα των αδειών στη Ν.Δ. λέγοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες έλεγε ότι δε χρειάζονται άδειες. «Τώρα μας λένε ότι δε φέρνουμε το νομοσχέδιο για να εκβιάζουμε τα κανάλια», τόνισε και πρόσθεσε: «Το νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή μέσα στο μήνα, θα ψηφιστεί και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε ότι με το νομοσχέδιο θα δίνεται η δυνατότητα στην ΕΡΤ να λειτουργεί ως πάροχος ψηφιακού δικτύου, ενώ επίσης θα προβλέπεται η σύσταση μητρώου διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης. «Θα μπορέσουμε όλοι να συμβάλουμε στην τακτοποίηση του χώρου του διαδικτύου», είπε.

Πάντως, με τις δηλώσεις του ο κ. Παππάς προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ. (Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Κικίλιας και άλλοι) όταν κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι επιχείρησε να ενδυθεί ψευδώς το μανδύα του ευρωπαϊκού κόμματος.

«Η τριήμερη συζήτηση έχει και ένα ορφανό, το νεοφιλελευθερισμό. Μόλις μας ενημέρωσε ο κ. Μεϊμαράκης ότι δεν είναι νεοφιλελεύθεροι» είπε ο κ. Παππάς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν φωνασκίες στα έδρανα της Ν.Δ., όπως αναφέρει το in.gr.

«Θα σας περιμένουμε. Δε θα αφήσουμε να ξεχάσει ο ελληνικός λαός ότι μας καλούσατε να συνυπογράψουμε τα χειρότερα», είπε ο κ. Παππάς στα έδρανα της Ν.Δ. προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις και οχλαγωγία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News