default-image

Ντοπέ ο Αντέμι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αθλητισμός
Ντοπέ ο Αντέμι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκιές» στη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ πέφτουν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα ο κροατικός σύλλογος, ο Άριεν Αντέμι εντοπίστηκε θετικός στον σχετικό έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα κόντρα στους Άγγλους για το Champions League.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Κροάτες: «Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα του ντόπινγκ κοντρόλ που έγινε έπειτα από την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Άρσεναλ, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης του Champions League, τα οποία έδειξαν πως ο παίκτης μας, Άριαν Αντέμι, βρέθηκε θετικός.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, η Ντιναμό δεν μπορεί να σχολιάσει το οτιδήποτε μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος.

Οι παίκτες μας εδώ και πολλά χρόνια, έπειτα από αγώνες Ευρώπης αλλά και πρωταθλήματος, συχνά περνούν από έλεγχο ντόπινγκ και ποτέ δεν είχε υπάρξει ανάλογο φαινόμενο, οπότε πρέπει να πούμε πως μένουμε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα. Ο Άριαν Αντέμι πέρασε από έλεγχο έξι φορές τον περασμένο χρόνο και κάθε φορά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Επίσης, παίκτες της ομάδας έχουν περάσει από έλεγχο της UEFA αλλά και του αντι-ντόπινγκ της Κροατίας και κάθε φορά όλοι ήταν αρνητικοί.

Όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος θα ενημερώσουμε το κοινό και τους οπαδούς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας».

Πλέον, μένει να φανεί αν εκτός από τον παίκτη που σίγουρα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδέχεται να υποστεί κυρώσεις που ενδεχομένως να ευνοήσουν τον Ολυμπιακό. Ήδη, σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ της χώρας αν βρεθεί και δεύτερος παίκτης «ντοπέ», τότε και ο σύλλογος θα τιμωρηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News