Ειδήσεις

Γερμανοί μιλούν Ελληνικά και λατρεύουν την Κρήτη

Έρχονται για 35 ολόκληρα χρόνια στην Κρήτη εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λατρεία τους στο νησί. Ο λόγος για δύο Γερμανούς επαναλαμβανόμενους τουρίστες, τον Heinz Wegehaupt και τον Ruediger Koellner.

Μάλιστα, τον έναν η αγάπη του για την Ελλάδα τον ώθησε να μάθει και Ελληνικά.

Από το πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους Κρητικούς τονίζοντας ότι γι' αυτούς αυτός ο τόπος είναι η δεύτερη πατρίδα τους.

Για 35 ολόκληρα χρόνια έρχονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στο νησί επιλέγοντας το "Apollonia Resort & Spa" στην Αμμουδάρα.

«Είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει», λένε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η κρητική κουλτούρα είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουν γνωρίσει. Από τη Βαυαρία γιόρτασαν την μπίρα τους σε μία εκδήλωση που στήθηκε στο ξενοδοχείο, υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε αύξηση ΦΠΑ δε θα τους εμποδίσει να ξαναέρθουν στην Ελλάδα.

Πρόκειται για δύο από το 1 εκατομμύριο περίπου επαναλαμβανόμενους τουρίστες που αποτελούν και τη μεγάλη "περιουσία" του ελληνικού τουρισμού. Μάλιστα περίπου οι 500 χιλιάδες επιλέγουν φανατικά την Κρήτη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια