default-image

Debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της Ν.Δ. ενόψει

Ελλάδα
Debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της Ν.Δ. ενόψει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσκληση για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ήδη απάντησε θετικά χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης έχει επανειλημμένως ζητήσει τη διεξαγωγή τηλεμαχίας, κάτι που επαναλαμβάνει διαρκώς και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι «ουδείς μπορεί να δοξαστεί κρυπτόμενος».

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν επίσης ότι έλαβαν σχετική πρόσκληση του κ. Ταγματάρχη και ότι από την πλευρά τους δεν είναι αρνητικοί αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο συνδιασκέψεις ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Αντίστοιχα αιτήματα έχουν αποστείλει και όλοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, κάποιος μάλιστα εξ αυτών επίσης με επίσημη επιστολή από τη διεύθυνση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News