default-image

Στην Κύπρο θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ελλάδα
Στην Κύπρο θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κύπρο θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό, καθώς και με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» και θα επισκεφθεί και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη:

«10:45: Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χάρη Γεωργιάδη

11:45: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη

12:45: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου

15:00: Ομιλία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη»

16:45: Επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας».

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής με αφορμή την επίσκεψή του στην Κύπρο:

«Επέλεξα να ξεκινήσω την προσπάθεια εκλογής μου στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας από την Κύπρο. Ο εθνικός συμβολισμός είναι προφανής.

Από τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, θα ενημερωθώ για τη ραγδαία πρόοδο που σημειώνεται στο Κυπριακό. Θα τον διαβεβαιώσω ότι ως Πρόεδρο της Ν.Δ. θα με βρίσκει πάντα αρωγό στις πρωτοβουλίες του.

Από τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, θα ενημερωθώ για την επιτυχή πορεία της Κύπρου προς την έξοδο από το δικό της Πρόγραμμα.

Με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, θα συζητήσω το πρόγραμμά μου για την ανανέωση της Ν.Δ.

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συζητήσω με την πανεπιστημιακή κοινότητα το επιτυχημένου μοντέλο της ελεύθερης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θέλω να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.

Τέλος θα συναντηθώ με Έλληνες της Κύπρου που θα καλέσω να συμμετάσχουν στην εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Έχω ζητήσει από τη Ν.Δ. να στηθούν κάλπες σε όλη την ομογένεια όπου υπάρχει Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματός μας. Η Νομαρχιακή μας στην Κύπρο είναι από τις πιο δυναμικές».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News