Ειδήσεις

Ηράκλειο: Συνεχίζεται το κλάδεμα και ο καλλωπισμός δέντρων

Συνεχίζεται το κλάδεμα και ο καλλωπισμός των μικρών και μεσαίων δέντρων του Ηρακλείου από την Υπηρεσία Πρασίνου σε εντατικούς ρυθμούς με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

«Παράλληλα φροντίζει έτσι ώστε να είναι ορατές από τους οδηγούς - και να μην καλύπτονται από κλαδιά δέντρων- οι πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στις κεντρικές λεωφόρους και στα στενά της πόλης.

Η Υπηρεσία Πρασίνου έχει προχωρήσει σε εκτεταμένη επιχείρηση στην περιοχή της Χρυσοπηγής, στη Νέα Αλικαρνασσό, στην περιοχή του Γιόφυρο, στην λεωφόρο Παναγιωτάκη, στον ανισόπεδο κόμβο Κνωσού, καθώς και σε ορισμένα σχολικά συγκροτήματα.

Τα ξύλα που συγκεντρώνονται από τις κοπές, στο χώρο του αγροκηπίου της Υπηρεσίας Πρασίνου, θα παραχωρηθούν - όπως και πέρυσι - σε οικονομικά αδύνατους συμπολίτες.

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης ευχαριστεί τους κ. Μιλτιάδη Καθέρη και Ζαχαρία Αθουσάκη για τον εξοπλισμό και το προσωπικό που παρείχαν αφιλοκερδώς στο Δήμο Ηρακλείου για την απομάκρυνση των μεγάλων ποσοτήτων κλαδοκαθαρών που παράχθηκαν από τις κοπές των δέντρων και ήταν δύσκολο να μεταφερθούν με ίδια μέσα».

Σχόλια