Ειδήσεις

Αίσιο τέλος για την 60χρονη που έπεσε σε πηγάδι στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας για τη διάσωση 60χρονης γυναίκας, η οποία νωρίς το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή "Άνω Καλάθαινες" στην Κίσσαμο Χανίων.

Η γυναίκα έπεσε στο πηγάδι βάθους πάνω από 15 μέτρα με αρκετό νερό. Συγγενικό της πρόσωπο, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη 12 πυροσβεστών των υπηρεσιών Κισσάμου και Χανίων.

Διασώστης-πυροσβέστης προσέγγισε με σχοινί την 60χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να την κρατήσει στην επιφάνεια του νερού, ενώ ταυτόχρονα συνάδελφοί του με ειδικό μηχάνημα την ανέσυραν από το πηγάδι.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς λίγο πριν τις 9 το πρωί και η γυναίκα, έχοντας τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Αυτόπτες μάρτυρες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αμέσως μετά το τέλος της επιχείρησης. Αρχικά όλοι ανησυχούσαν καθώς η 60χρονη δεν έδινε σημεία ζωής.

Σχόλια