default-image

Ο ΟΦΗ '94 αγωνίζεται ξανά μετά από 12 χρόνια

Αθλητισμός
Ο ΟΦΗ '94 αγωνίζεται ξανά μετά από 12 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημος αγώνα για τον ΟΦΗ '94 μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και όπως είναι λογικό η αυριανή αναμέτρηση με τον Δωριέα στις 3 το μεσημέρι (στο ΒΑΚ) είναι ξεχωριστής σημασίας.

Αυτή η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερη για την επιτροπή της ακαδημίας και το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς μπαίνουν για τα καλά σε ροή αγώνα. Εκτός από το σημερινό ματς, την Κυριακή στις 11 το πρωί, οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν τα Κανάρια για την πρεμιέρα της Γ' ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της ομάδας, Ζαχαρίας Νοικοκυράκης τόνισε για το σημερινό ματς: «Δουλέψαμε αρκετά όλη την περίοδο της προετοιμασίας με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο στο παιχνίδι Κυπέλλου που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους μας, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο ΟΦΗ '94 θα αγωνιστεί και πάλι σε επίσημο παιχνίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν η οργάνωση να είναι σε πολύ υψηλά πρότυπα. Χθες, παρέλαβαν τις νέες φανέλες από την ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών «Eye Sport», που «ντύνει» και την πρώτη ομάδα.

Βασικός χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ '94 είναι η επιχείρηση οπωροκηπευτικών «FIRST Fruits» του Δημήτρη Κυριακάκη στο Τυμπάκι ενώ χορηγοί είναι ακόμα η εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων «Ατλαντικός» του κ. Φασομυτάκη, το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτεντάκης και η «ΙΝSPOT», γνωστή αλυσίδα internet place.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News