Ειδήσεις

Νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια στον φωταγωγό πολυκατοικίας

Βρέθηκε νεκρή η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στον φωταγωγό της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Χθες το βράδυ βρέθηκε από τον πατριό της μέσα στον φωταγωγό, έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Παράλληλα, ο πατέρας της «άτυχης» Μαρίας βρήκε την κόρη του στον φωταγωγό της πολυκατοικίας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Παράλληλα, ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως «δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας στο σώμα της κοπέλας». Συνεχίζοντας ανέφερε πως η άτυχη φοιτήτρια έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, καθώς και χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανότατα, από την πτώση της από τον 4ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η νεαρή έδειχνε αρκετά προβληματισμένη, έχοντας απομακρυνθεί από φίλους και την οικογένεια της, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων και συγγενών της άτυχης φοιτήτριας στο facebook.

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής του Παγκρατίου, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Σχόλια