default-image

Μπουκάλι με νερό στον Ρουπακιά πέταξε η Μάγδα Φύσσα

Ελλάδα
Μπουκάλι με νερό στον Ρουπακιά πέταξε η Μάγδα Φύσσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένταση έκλεισε η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας Φύσσα, που επί δύο ημέρες από το βήμα του μάρτυρα κατέθετε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της.

Η Μάγδα Φύσσα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και αποχωρώντας από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων.

Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε φανερά εκνευρισμένη και κατάχλωμη, «Πάρ΄το να έχεις να με θυμάσαι».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».

Στο βήμα η αδελφή του Π.Φύσσσα

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η αδελφή του Παύλου Φύσσα, η οποία εξαιτίας έντονης συναισθηματικές φόρτισης δεν μπόρεσε να καταθέσει.

Η κατάθεσή της Ειρήνης Φύσσα θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Στα λίγα λόγια που μπόρεσε να πει, περιέγραψε τη στιγμή που πήγε στο Νοσοκομείο να δει τον αδελφό της.

«Τον είδα παγωμένο... νεκρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει. Παρακαλούσα να σηκωθεί για να φύγουμε. Δύο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.»

Λίγα λεπτά αργότερα, όπως πληροφορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία για την Πέμπτη στις 9 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News