Ειδήσεις

Πολυτεχνείο Κρήτης: Βραβεία αριστείας από το Limmat Stiftung

Βραβεία αριστείας πρόκειται να απονείμει το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung σε αριστούχους της Σχολής Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και σε αριστούχους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική και Υγειονομική Μηχανική» της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοίνωσε επίσημα την υπογραφή για τρίτη συνεχή χρονιά διμερούς συμφωνίας με το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung*, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, ένας από τους σκοπούς του οποίου είναι η προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας στον τομέα της μηχανικής.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung πρόκειται να απονείμει βραβεία αριστείας ύψους 5.000, 4.000 και 3.000 € αντίστοιχα στους τρεις πρώτους αριστούχους αποφοίτους από κάθε Σχολή Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα αποφοιτήσουν το 2015 με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου, καθώς επίσης και βραβεία αριστείας ύψους 5.000,00 € σε τρεις αριστούχους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική και Υγειονομική Μηχανική» της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα επιλεγούν από την Κοσμητεία της Σχολής με βάση το μέσο όρο βαθμολογίας, την επίδοσή τους στην έρευνα και την ποιότητα της μεταπτυχιακής εργασίας.

Οι προϋποθέσεις για την απονομή των βραβείων αριστείας Limmat σε αποφοίτους προπτυχιακού επιπέδου είναι οι απόφοιτοι να είναι ελληνικής εθνικότητας και ιθαγένειας και να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι έως 16.10.2015.

Η επίδοση των τίτλων των βραβείων θα γίνει την 13η Νοεμβρίου 2015 κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης από εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat.

Οι προϋποθέσεις για την απονομή των βραβείων αριστείας Limmat σε αποφοίτους μεταπτυχιακού επιπέδου είναι οι απόφοιτοι να είναι ελληνικής εθνικότητας και ιθαγένειας και να έχουν ανακηρυχθεί κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Περιβαλλοντική και Υγειονομική Μηχανική» έως 30.10.2015.

Η επίδοση των τίτλων των βραβείων θα γίνει την 4η Δεκεμβρίου 2015 κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης από εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat.

* Το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat ιδρύθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 13 Μαρτίου 1972, και είναι αναγνωρισμένο ως μη κερδοσκοπική οργάνωση. Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, προσπαθώντας να τονώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό».

Σχόλια