default-image

Νικητές οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος στο Ράλι Δωδώνης

Αθλητισμός
Νικητές οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος στο Ράλι Δωδώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν ταχύτεροι και στα τρία σκέλη του 8ου Ράλι Σπριντ Δωδώνης, που διοργάνωσε η ΕΛΕΤΑ, πανηγυρίζοντας την τρίτη φετινή τους νίκη στο θεσμό, οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος.

Το πλήρωμα που βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo VIII, εντυπωσίασε σήμερα και με αυτή του την επιτυχία έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στο Κύπελλο Ασφάλτου! Οι Νικολόπουλος-Τσιάπας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των επικεφαλής, ολοκληρώνοντας στη δεύτερη θέση του αγώνα με το Mitsubishi Lancer Evo VI. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι "Nikon"-Καμακάρης με το λευκό Mitsubishi Lancer Evo IX, παραμένοντας έτσι στην τρίτη θέση του θεσμού.

Με άνεση επικράτησαν στην F2 οι Βαγγέλης Μπλάτζος-Τέλης Κωστανάσιος με Peugeot 106 S16. Το τοπικό πλήρωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα 3 σκέλη του αγώνα. Δεύτεροι τερμάτισαν οι επικεφαλής της βαθμολογίας στην F2, Δημήτρης Κουμποτής-Σάββας Μαυροματίδης με Peugeot 106 S16, οι οποίοι συγκέντρωσαν πολύτιμους βαθμούς και εδραιώθηκαν στην κορυφή της κατάταξης. Στο τρίτο σκαλί του πόντιουμ στην κατηγορία των δικίνητων, ανέβηκαν οι Ανδρέας Περάκης-Κωνσταντίνος Κουρουγκιαούρης με Peugeot 206 Kit Car, οι οποίοι ξεπέρασαν το εμπόδιο των τοπικών Τασούλα-Μπαζιαλέκου (Peugeot 106 S16), μόλις στην τελευταία ειδική του αγώνα.

Από τα 30 πληρώματα που πήραν εκκίνηση, τα 22 κατάφεραν να τερματίσουν. Στις κύριες εγκαταλείψεις αξίζει να αναφέρουμε αυτές των Μαργαρώνη-Αφαλωνιάτη (Citroen Saxo VTS), Φ. Τζαφλίδη-Α. Τζαφλίδη (Peugeot 106 S16), Α. Ιερεμία-Ν.Κοντού (Renault Clio) και Χ. Πυκναδά-Λ. Κλεισιάρη (Volkswagen Golf).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News