Ειδήσεις

Vodafone Home: Νέα εποχή για Vodafone και Hol

Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας Vodafone Home για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet για κάθε σπίτι προχώρησαν οι δυο εταιρείες Vodafone και Hellas Online (Hοl).

Ειδικότερα, όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της Hellas Online μετονομάζονται σε Vodafone Home, ενώ το προϊόν της διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης Hol my tv μετονομάζεται σε Vodafone TV.

«Με άξονα την τεχνογνωσία και την έως σήμερα επιτυχημένη πορεία της Vodafone και της hellas online, τα προγράμματα σταθερής, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της hellas online ενσωματώνονται κάτω από τη στέγη της Vodafone. Με τον τρόπο αυτόν η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει πλέον ένα σημείο επαφής με τον πελάτη σε λογαριασμό, τηλεφωνικό κέντρο, online και κατάστημα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Home φέρνει μια καινούργια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς».

Σχόλια