Ειδήσεις

Παραιτήθηκε από αιρετός του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου ο Μ. Μπελαδάκης

Την παραίτησή του από αιρετός του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Ηρακλείου υπέβαλε ο Μανώλης Μπελαδάκης. Σε ανοιχτή επιστολή του εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του, ενώ δηλώνει ότι τόσο από τη θέση του προέδρου του Συλλόγου "Ν. Καζαντζάκης" όσο και από τη θέση του συντονιστή της "Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης" θα συνεχίσει να είναι κοντά στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στο νομό.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου.

Οι λόγοι που επιβάλλουν την απόφασή μου αυτή είναι η πεποίθηση ότι ο συνδικαλισμός είναι πεδίο προσφοράς που θα πρέπει όλοι να έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στην προσπάθεια για μια καλύτερη εκπαίδευση. Πίστευα πάντα ότι οι παλαιότεροι συνδικαλιστές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα και τις ευκαιρίες σε νεότερους συναδέλφους με ικανότητες και διάθεση προσφοράς.

Επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα της εκπροσώπησης και της συμμετοχής και σε άλλους άξιους συναδέλφους που δώσαμε μαζί τη μάχη στο ψηφοδέλτιο της "Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης" ώστε να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και για μια αναβαθμισμένη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που θα κινείται πάντα με αίσθημα δικαίου σε μια ανθρώπινη προσέγγιση των συνδικαλιστικών και εκπαιδευτικών πραγμάτων.

Σας δηλώνω ότι τόσο από τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης", όσο και από τη θέση του συντονιστή της "Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης" θα είμαι κοντά στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και θα συμβάλλω με οποιονδήποτε τρόπο στην ομαλή λειτουργία του και στην επίτευξη των στόχων για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στο νομό μας.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε για άλλη μια φορά ως αιρετό εκπρόσωπό σας, βάζοντας στο περιθώριο ιδεολογικές αυθεντίες, άγονες συνθηματολογίες και ξεπερασμένα ρητορικά στερεότυπα.

Οι πολύχρονοι συνδικαλιστικοί και συναδελφικοί δεσμοί μας που καλλιέργησαν την συναντίληψη για ποιοτικές δράσεις εύχομαι να εμπνέουν και να σηματοδοτούν τη συνέχεια της συνεργασίας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια