Ειδήσεις

Ηράκλειο: Επιχείρηση–σκούπα για τις παράνομες χωματερές

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου πραγματοποίησε επιχείρηση - σκούπα των μικρών παράνομων αυτοσχέδιων χωματερών της πόλης κάνοντας παράλληλα έκκληση στους δημότες να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στο να διατηρηθεί η πόλη καθαρή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Σε μία ακόμα επιχείρηση … σκούπα των μικρών παράνομων χωματερών που δημιουργήθηκαν από την ανεξέλεγκτη εναπόθεση διαφόρων αντικειμένων, μπαζών και κλαδιών, προχώρησε το Σάββατο η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Περισσότερα από 10 φορτηγά μπάζα και σκουπίδια κατάφεραν να μαζέψουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας από τις παράνομες αυτοσχέδιες χωματερές που δημιουργούνται στις άκρες των δρόμων και στα άδεια οικόπεδα.

Οι «επιχειρήσεις» αυτές γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά είναι αδύνατον να αποκαταστήσουν πλήρως τις παράνομες χωματερές που καθημερινά δημιουργούνται.  Για μία ακόμα φορά ο Δήμος Ηρακλείου κάνει έκκληση στους δημότες να συμβάλλουν ώστε να διατηρηθεί η πόλη καθαρή αποφεύγοντας την ανεξέλεγκτη ρίψη των απορριμμάτων τους.

Παράλληλα όσοι θέλουν να πετάξουν μεγάλα αντικείμενα οφείλουν να ενημερώνουν την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ. 2813-409600), η οποία σπεύδει με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, φροντίζοντας για την καθαριότητα της πόλης».

Σχόλια