Ειδήσεις

Διαρρήκτης είχε "χτυπήσει" 8 σπίτια στο Ηράκλειο

Ένας 34χρονος με εξαιρετικές επιδόσεις στις διαρρήξεις και τις κλοπές, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου!

Ο δράστης ήταν υπεύθυνος, ούτε λίγο ούτε πολύ, για 8 υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.  

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σπιτι ιδιοκτησίας 55χρονης και αφαίρεσαν σιδερένιο κλωβό ασφαλείας που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας 28.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος με έταιρο άγνωστο δράστη, διέπραξαν την ανωτέρω κλοπή. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 34χρονος ο οποίος επέβαινε στο ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Από τη συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση Ασφαλείας,  προέκυψε ότι ο 34χρονος με άγνωστο συνεργό, κατά το χρονικό διάστημα από 13.08 έως 27.09.2015  είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο, επιπλέον επτά  κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοκάμερα κ.λ.π.) και διάφορα προσωπικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 13.660 ευρώ.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία,  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Σχόλια