Ειδήσεις

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω του "Ημιμαραθώνιου Κρήτης"

Η διεξαγωγή του "Ημιμαραθώνιου Κρήτης" φέρνει και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων από το πρωί της Κυριακής έως το μεσημέρι, λόγω της ασφαλούς τέλεσης του αγώνα και για τη διευκόλυνση των πολιτών, όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «λόγω διεξαγωγής αγώνα "Ημιμαραθώνιος Κρήτης", την Κυριακή 4.10.2015 και ώρα 8:00, στο δημοτικό διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδος θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων Τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση του αγώνα αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στη διαδρομή από τ.δ. Αρκαλοχωρίου Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου - Μάχης Κρήτης - πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α' - Ελ. Βενιζέλου - Α. Παπανδρέου - ΕΠ.ΑΛ. Αρκαλοχωρίου - ανώνυμη οδός όπισθεν ΕΠ.ΑΛ. Αρκαλοχωρίου - διασταύρωση 2ο χλμ επαρχιακής οδού Αρκαλοχωρίου / Θραψανού - Επ. οδός Αρκαλοχωρίου / Θραψανού - τ.δ. Θραψανό - Επ. οδός Θραψανού / Βόνης - Επ. οδός Βόνης / Γαλατά - Επ. οδός Γαλατά / 2ο χλμ. παλαιάς επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Ηρακλείου - παλαιά επ. οδό Αρκαλοχωρίου / Ηρακλείου με διέλευση από το τ.δ. Χουμερίου - τ.δ. Αρκαλοχωρίου - Ελ. Βενιζέλου - πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α' - Μάχης Κρήτης - Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κατά τις ώρες 08:00 έως 13:30, την Κυριακή 04.10.2015.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τ.δ. Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών. Συγκεκριμένα όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Καστέλι, Βιάννο, Γαρίπα κ.λπ. τοπικά διαμερίσματα καθώς και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς το Ηράκλειο θα εκτρέπονται από την περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς τα τ.δ. Θραψανό, Βόνη, Γαλατά και Χουμέρι θα διεξάγεται από λοιπές παράπλευρες οδούς.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά κατά μήκος της διαδρομής και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία αμέσως μετά τη διέλευση των αθλητών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 8:00 έως 13:30, στις 4.10.2015.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, καθώς και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα ανωτέρω σημεία και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων».

Σχόλια